Transfernieuws

'WK-winnaar blijft ondanks interesse van Arsenal en Chelsea bij Brighton'

'WK-winnaar blijft ondanks interesse van Arsenal en Chelsea bij Brighton'

27-12-2022 20:48

Alexis Mac Allister lijkt in januari nog niet te vertrekken bij . Na het winnen van het WK staat de Argentijn volop in belangstelling van Engelse topclubs. 

Volgens het Argentijnse TyC Sports maakt de middenvelder in ieder geval het seizoen af bij Brighton. Onder meer koploper Arsenal, Chelsea FC en Atlético Madrid zijn naar verluidt geïnteresseerd in de 24-jarige speler.

Mac Allister speelde een uitstekend WK in Qatar en kon op een basisplek rekenen onder bondscoach Lionel Scaloni. Mac Allister zorgde samen met Rodrigo de Paul voor de aanvoer richting Lionel Messi en zorgde er ook voor dat La Pulga verdedigend weinig mee hoefde te doen. 

Volgens het Argentijnse medium is Chelsea het meest geïnteresseerd, vervolgens Arsenal en uiteindelijk Atlético. Het contract van de middenvelder loopt tot 2025 door. Brighton beleeft tot dusver een uitstekend seizoen in de Premier League en is terug te vinden op de zevende plaats. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!