Transfernieuws

'Chelsea klopt aan bij Monaco voor verdediger van 35 miljoen euro'

'Chelsea klopt aan bij Monaco voor verdediger van 35 miljoen euro'

24-12-2022 18:38

Chelsea FC heeft belangstelling voor verdediger Benoit Badiashile. De speler van AS Monaco moet 35 miljoen euro kosten en The Blues zien de Frans-Congolese voetballer als prioriteit.

Volgens The Athletic is de club uit Londen al het gesprek aangegaan met de Monegaske club. De 25-jarige centrale verdediger komt uit de jeugd van Monaco en stoomde in 2018 door tot de eerste ploeg. De 1.94 meter lange verdediger is gevaarlijk bij dode spelmomenten en scoorde al twee keer in elf dit duels in het huidige seizoen.

Naast Badiashile wil Chelsea ook Josko Gvardiol naar Stamford Bridge halen. De gemaskerde Kroaat imponeerde op het WK en staat nu in de belangstelling van de topclubs. In de vorige transferperiode was Chelsea al rond met de club van Gvardiol (RB Leipzig), maar de persoonlijke eisen van de verdediger waren te gortig voor de Londenaren. Chelsea zou ook in the running zijn voor Evan N'Dicka en Piero Hincapié.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!