Nieuws

Bijlow: Het mag duidelijk zijn dat de sfeer in de kleedkamer dramatatisch is

Bijlow: "Het mag duidelijk zijn dat de sfeer in de kleedkamer dramatatisch is"

16-12-2021 08:09 Laatste update: 08:20

Justin Bijlow en Feyenoord-trainer Arne Slot zijn teleurgesteld na de bekeruitschakeling van de Rotterdammers op bezoek bij FC Twente. De sluitpost noemt de sfeer in de kleedkamer 'dramatisch' na afloop van het met 2-1 verloren duel.  

Bij de 1-1 van Giovanni Troupée zag de doelman er enigszins ongelukkig uit. "Het mag duidelijk zijn dat de sfeer in de kleedkamer dramatisch is", laat Bijlow weten in gesprek met de NOS. "Het is frustrerend dat je zoveel dingen goed doet, maar na afloop met lege handen staat", vult Slot zijn doelman aan.  

Bijlow vindt de nederlaag onnodig, zeker gezien het spelbeeld. "Het is zeker frustrerend, je wilt gewoon winnen. Zeker als je de wedstrijd gewoon onder controle hebt. Maar zij komen eruit en scoren. In verdedigend opzicht moeten we met zijn allen nog stappen maken en zorgen dat het waterdicht blijft." De 2-1 van Manfred Ugalde kwam voort uit een dekkingsfout. "Ik weet niet wie zijn man het was. Het was een prima aanval", zegt de 23-jarige international van Oranje.

In navolging van het puntverlies op bezoek bij FC Groningen (1-1) volgde nu een nieuwe tegenvaller voor de Stadionclub.  "Morgen moet je de knop omzetten", besluit de doelman zijn relaas. Zondag wacht om 14.30 uur De Klassieker tegen Ajax. Zowel de bezoekers uit Amsterdam als de gastheren verzamelden tot nu toe 36 punten in de Eredivisie