Breaking news

United onderneemt stappen naar aanleiding van controversiële Ronaldo-interview

United onderneemt stappen naar aanleiding van controversiële Ronaldo-interview

18-11-2022 12:17 Laatste update: 12:29
1

Manchester United heeft vrijdagmorgen passende stappen ondernomen naar aanleiding van het recente media-interview van Cristiano Ronaldo. Dat meldt de Engelse grootmacht via een bericht op de clubsite.

Ronaldo besloot in gesprek met Piers Morgan een boekje open te doen over zijn tweede periode bij Manchester United. Hierin was de Portugese vedette allerminst te spreken over de samenwerking met Erik ten Hag. Manchester United laat weten 'passende stappen' ondernomen te hebben. Welke maatregelen United genomen heeft, laat de club in het midden. 'We zullen verder geen reactie geven totdat het proces is afgerond', schrijft de Engelse grootmacht.

"Ik voelde me verraden. Niet alleen door de manager, maar ook door anderen binnen de club. Ik had het gevoel dat sommige mensen me niet wilden. Niet alleen nu, maar ook vorig jaar niet. Ik heb geen respect voor Ten Hag, omdat hij geen respect heeft voor mij", zei Ronaldo in het controversiële interview.

Volgens ESPN heeft Ten Hag een gesprek gehad met de eigenaar van de club, Joel Glazer. De manager is van mening dat Ronaldo door zijn harde uitspraken geen respect voor de club en Ten Hag heeft. Dat laatste kwam immers letterlijk uit zijn mond.