Nieuws

'PSV moet rekening houden met een eerdere terugkeer van Branthwaite naar Everton'

'PSV moet rekening houden met een eerdere terugkeer van Branthwaite naar Everton'

29-10-2022 11:14
4

De uitleenbeurt van Jarrad Branthwaite zou wel eens een abrupt einde kunnen krijgen bij PSV. De mandekker speelde donderdag een sterke pot in de Europa League tegen Arsenal, maar staat niet altijd bij de eerste elf van Ruud van Nistelrooij.

Volgens het Eindhovens Dagblad klonken er voor het duel tegen Arsenal al geluiden over een versnelde terugkeer naar Everton. The Toffees hebben ook gezien dat de Engelsman het veelal moet doen met een reserverol, wat ongunstig is voor zijn ontwikkeling en waarde.

In Eindhoven hebben ze Branthwaite zeker nog niets afgeschreven, maar voor een basisplaats wordt geen garantie gegeven. Vanuit de omgeving van de linksbenige mandekker klinkt door dat er nog niets is beslist over een eventueel vertrek in de winter, stelt het ED. Mocht hij veel speelminuten gaan maken tijdens de laatste wedstrijden voor het WK, dan zouden de meningen wel eens kunnen bijdraaien op Goodison Park.

De concurrentie in het hart van de defensie is groot in Eindhoven. Armando Obispo staat momenteel links in het centrum en ook Olivier Boscagli komt er na het WK weer bij.