Nieuws

Van Gaal kan opgelucht ademhalen: 'Memphis lijkt op de weg terug'

Van Gaal kan opgelucht ademhalen: 'Memphis lijkt op de weg terug'

18-10-2022 15:13 Laatste update: 15:45

Memphis Depay is aan de herstellende hand en zou het WK in november zonder problemen moeten halen. De aanvoerder van het Nederlands elftal hoopt op korte termijn terug te keren bij FC Barcelona. 

Volgens het Spaanse Sport is Memphis aan de beterende hand en zou aansluiting voor het WK geen enkel probleem moeten zijn. De spits blesseerde zich samen met Frenkie de Jong in het duel met Polen. De Jong is al hersteld, maar Memphis heeft nog altijd last van de hamstring. 

De geluiden uit het Catalaanse kamp zijn echter positief gestemd. "Een speler die dicht is bij een comeback. Door een spierblessure mist trainer Xavi Hernández de Nederlandse aanvaller, maar hij zou zondag terug moeten zijn voor het duel met Athletic Bilbao. En anders is hij er woensdag bij tegen Bayern München in de Champions League", schrijft het medium. 

Memphis is met 42 interlandgoals hard op weg Robin van Persie (50) van de troon af te stoten. De speler van FC Barcelona had daar 81 interlands voor nodig. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!