Nieuws

'Real Madrid niet geïnteresseerd in winterse overstap Mbappé na zomerse deceptie'

'Real Madrid niet geïnteresseerd in winterse overstap Mbappé na zomerse deceptie'

14-10-2022 11:44 Laatste update: 12:15
1

Real Madrid lijkt niet van plan te zijn Kylian Mbappé naar de Spaanse hoofdstad te halen deze winter, meldt ESPN. De Fransman bedankte deze zomer nog voor een overstap naar De Koninklijke, maar lijkt nu zijn weg naar de uitgang te forceren bij Paris Saint-Germain.

Eerder meldde ESPN dat Mbappé ongelukkig lijkt te zijn in Parijs. Volgens de Fransman komen de Parijzenaren gemaakte afspraken omtrent tactiek en spelersbeleid niet na. Slechts vijf maanden na het nieuw ondertekende contract van Mbappé bij PSG, lijkt de spanning tussen beide een hoogtepunt te hebben bereikt. Bronnen rondom het nieuwsmedium melden dat Real Madrid geen intentie heeft om Mbappé uit zijn leiden te verlossen. Dit komt mede door het feit dat de Franse aanvaller afgelopen zomer onverwachts Real afwees en een megacontract tekende in de Franse hoofdstad.

Ondanks het feit dat Mbappé komend winter naar alle waarschijnlijkheid niet de overstap maakt naar Spanje, wordt er voor de toekomst niets uitgesloten. Echter richt de ploeg van Carlo Ancelotti zich eerst op andere transferdoelwitten. Wie dit zijn is onduidelijk, al schijnt Madrid Jude Bellingham hoog op het lijstje te hebben staan.