Nieuws

Klopp lyrisch over recordpakker Salah: 'Mo is Mo, het is heel speciaal'

Klopp lyrisch over recordpakker Salah: 'Mo is Mo, het is heel speciaal'

12-10-2022 23:30

Jürgen Klopp is blij met de reactie van zijn ploeg in het duel tussen Liverpool FC en Rangers FC. De Schotten kwamen op voorsprong, maar The Reds lieten zich niet gekmaken en lieten in de tweede helft niets van de ploeg van Giovanni van Bronckhorst over. Klopp is vooral te spreken over Mohamed Salah, die de snelste Champions League-hattrick ooit voor zijn rekening nam. 

Klopp stond na afloop van het duel beIN Sports te woord. "Het was een erg goede performance. Iedereen kon het verschil in de sfeer horen nadat we begonnen te scoren. Dit had een haast onmogelijke opgave kunnen worden, maar we bleven voetballen en de jongens hebben dat goed gedaan. De opluchting is zeer groot en Mo blijft Mo", refereert Klopp aan Salah.

De Egyptenaar, die normaliter de ster is bij Liverpool, beleeft een moeilijke periode bij Liverpool. Klopp is blij dat Salah, die een halfuur voor tijd inviel, zijn stempel kon drukken op het duel. "De snelste hattrick in de geschiedenis van het toernooi is iets bijzonders."

Liverpool staat slechts tiende in de Premier League en daardoor wordt de positie van Klopp zelf ook besproken. De Duitser stelt dat één zwaluw nog geen zomer maakt na de ruime overwinning. "We moeten consistent zijn, dat is het een beetje. De wedstrijden die ons te wachten staan, zijn anders. De wedstrijd van vanavond is precies zoals we hem wilden hebben", besluit Klopp. Liverpool staat komend weekend uitgerekend tegenover voetbalmachine Manchester City.