Transfernieuws

'Gakpo kan kiezen uit vier Premier League-clubs, United niet meer in de markt'

'Gakpo kan kiezen uit vier Premier League-clubs, United niet meer in de markt'

30-08-2022 08:52

PSV maakt zich op voor een zinderend slot van de transfermarkt. Sterspeler Cody Gakpo staat volgens het Eindhovens Dagblad in de concrete belangstelling van meerdere clubs uit Engeland.

Maandag werd al duidelijk dat Southampton in de markt is voor de aanvaller. The Saints zouden bereid zijn een bedrag tussen de 35 en 40 miljoen euro voor de aanvaller te willen betalen, waar PSV inzet op een bedrag van 50 miljoen euro. Naast de Premier League-middenmoter zijn meerdere clubs uit Engeland geïnteresseerd: Everton, Leeds United, Wolverhampton Wanderers en Manchester United.

De belangstelling van The Mancunians is inmiddels bekoeld met de naderende komst van Antony naar Old Trafford. Door gesprekken die de entourage van Gakpo de afgelopen maanden heeft gevoerd, liggen er nu diverse mondelingen aanbiedingen op tafel, weet het ED. Anwar El Ghazi moet nog deze transferwindow de overstap maken van Aston Villa naar Brabant. Het is niet uitgesloten dat PSV nog de markt opgaat indien Gakpo daadwerkelijk vertrekt.