Transfernieuws

'Wéér een Feyenoord-transfer: Rotterdammers bereiken akkoord met Hertha BSC'

'Wéér een Feyenoord-transfer: Rotterdammers bereiken akkoord met Hertha BSC'

28-08-2022 15:37

Feyenoord is dicht bij de komst van  Fredrik André Björkan. De linksback moet op huurbasis overkomen van Hertha BSC. Tevens bedingen de Rotterdammers een optie tot koop.

Toen Feyenoord zaterdagavond tegen FC Emmen speelde, was Björkan aandachtig toeschouwer in De Kuip. BILD meldt dat de overstap van de linksback zo goed als rond is. De Noor komt op huurbasis over van Hertha BSC en Feyenoord kan hem volgend jaar voor drie miljoen euro overnemen van de Bundesliga-club. De trainer van Hertha gaf aan BILD al aan dat de verdediger niet meer meetraint bij de Duitsers.

Björkan speelde pas vanaf januari in de Bundesliga. De verdediger werd overgenomen van Conference League-sensatie FC Bodø/Glimt. Uiteindelijk kwam de linksback tot negen duels voor de club uit Berlijn. Bij Feyenoord moet Björkan de concurrentiestrijd aangaan met Marcos López, Quilindschy Hartman en Dávid Hancko.

Ook Ezequiel Bullaude is hard op weg naar Feyenoord. De Argentijnse aanvallende middenvelder werd al in Nederland gesignaleerd met een Feyenoord-sjaal. De spelverdeler komt over van Godoy Cruz.