Nieuws

Spalletti lovend na loting: 'Ajax, Liverpool en Rangers zijn mythische teams'

Spalletti lovend na loting: 'Ajax, Liverpool en Rangers zijn mythische teams'

26-08-2022 09:10

Luciano Spalletti kijkt uit naar de confrontaties in de Champions League met Ajax, Liverpool en Rangers FC. De coach van Napoli weet dat het zwaar zal worden voor de Italianen tegen de 'mytische' tegenstanders.

"Het is duidelijk een heel moeilijke groep, zoals bijna alle poules in de Champions League", aldus Spalletti op de clubsite. "Het is lastig om te voorspellen wat de kans is om door te gaan. Het belangrijkste is dat we de uitdaging aangaan in de meest prestigieuze clubcompetitie ter wereld. Als we dat doen, dan vergroten we onze kansen om verder te komen."

Spalletti verheugt zich op de Champions League-wedstijden tegen de Engelse-, Nederlandse- en Schotse grootmacht. "We zitten in een groep met drie teams met een geweldige geschiedenis en een grote traditie in het Europese voetbal. Het zijn drie mythische teams, die spelen in drie voetbaltempels in Europa: de Johan Cruijff Arena, Anfield en Ibrox. Het is een echte duik in de geschiedenis en traditie van het Europese en wereldvoetbal."