Reactie

Optimisme overheerst bij PSV'er: 'Het was mooi om zo tegen Rangers te vechten'

Optimisme overheerst bij PSV'er: 'Het was mooi om zo tegen Rangers te vechten'

17-08-2022 07:10

Philipp Max leeft met vertrouwen toe naar de return van PSV tegen Rangers FC na het zinderende heenduel in Schotland (2-2). De Duitse linksback denkt dat het publiek in Eindhoven het verschil zal maken in het beslissende duel voor de groepsfase van de Champions League.

Afgelopen seizoen raakte Max aan het einde van de jaargang nog zijn basisplaats kwijt aan Mauro Júnior. Inmiddels is de vleugelverdediger weer basisspeler en genoot hij van het duel op Ibrox. "De atmosfeer was geweldig hier", zegt Max tegen het Eindhovens Dagblad. "Het was mooi om tegen Rangers te vechten in zo'n wedstrijd. Ik kijk enorm uit naar de return in Eindhoven."

Tot dusver speelde de Duits international nog nooit in het miljardenbal, alhoewel hij in 2014 wel bij een nederlaag van Schalke 04 op de bank zat tegen Real Madrid. "De Champions League is iets speciaals. Daar wil iedereen spelen." Max denkt dat Rangers 'volle bak' voor de dag gaat komen in het Philips Stadion. "Het zal nog heel zwaar worden, maar wij worden nu gesteund door ons publiek", aldus de offensieve back.