Transfernieuws

'Feyenoord laat 19-jarig talent rijpen in de Keuken Kampioen Divisie bij Roda JC'

'Feyenoord laat 19-jarig talent rijpen in de Keuken Kampioen Divisie bij Roda JC'

13-08-2022 12:21

Feyenoord neemt tijdelijk afscheid van Lennard Hartjes. Het 19-jarige talent mag zich gaan laten zien in de Keuken Kampioen Divisie bij Roda JC, meldt het doorgaans betrouwbare account Feyenoord Youth Watcher.

Hartjes zette dit jaar nog zijn handtekening onder een contract dat hem tot de zomer van 2025 aan de club verbindt en staat te boek als een groot talent. De controlerende middenvelder speelde afgelopen seizoen in de Feyenoord O21, maar mag nu een stapje hogerop.

Trainer Arne Slot benadrukte al meerdere keren dat er ‘weerstand’ nodig is om door te kunnen groeien, iets wat momenteel mist bij de beloften van de Rotterdammers. Hartjes nam volop deel aan de voorbereidingen van het huidige en afgelopen seizoen. Telkens wanneer hij inviel, imponeerde hij in de ploeg van Slot.

De middenvelder was afgelopen voorbereiding nog op schitterende wijze trefzeker tegen NAC Breda, en maakte vorig jaar ook al zijn officiële debuut voor de Rotterdammers, in de voorronde van de Conference League tegen FC Luzern. Tot een Eredivisiedebuut kwam hij nog niet.