Nieuws

'Barcelona dreigt drastische maatregelen te nemen tegen Braithwaite'

'Barcelona dreigt drastische maatregelen te nemen tegen Braithwaite'

11-08-2022 20:23 Laatste update: 20:36

De situatie tussen Martin Braithwaite en Barcelona is gespannen, meldt SPORT. De Catalanen willen afscheid nemen van de Deense spits, maar hij wil pas vertrekken zodra de club zijn resterende salaris uitbetaald.

Braithwaite vroeg de club een laatste kans om zich te bewijzen, maar hier zag Barcelona geen brood in. De Catalanen zouden de spits namelijk willen verkopen. Ondanks meerdere aanbiedingen weet de Deen van geen wijken, waardoor Barcelona er aan denkt om drastische maatregelen te nemen. SPORT meldt dat de Spanjaarden het contract eenzijdig willen opzeggen.

Zaakwaarnemer Ali Dursun is in onderhandeling met Barcelona over de mogelijkheden. De nummer twee van het afgelopen seizoen zou akkoord willen gaan met het uitbetalen van één jaarsalaris om zo afscheid te kunnen nemen van de aanvaller. Als er op korte termijn geen akkoord op tafel komt, wil de club maatregelen nemen en het contract beëindigen.

Met zijn actie maakt Braithwaite zich niet populair bij de achterban. Zondag werd de volledige selectie voorgesteld in het Spotify Camp Nou. De Deen werd massaal uitgefloten door de Culers toen hij het veld op kwam. Naar verluidt heeft hij een aanbieding uit Saoedi-Arabië in beraad.