Nieuws

RKC slaat opnieuw toe: Waalwijkers halen Jozefzoon terug naar de Eredivisie

RKC slaat opnieuw toe: Waalwijkers halen Jozefzoon terug naar de Eredivisie

04-08-2022 10:37 Laatste update: 10:58

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met Florian Jozefzoon. De 31-jarige aanvaller trainde al een tijdje mee met de Waalwijkers en heeft een contract getekend tot medio 2023 in het Mandemakers Stadion. 

Algemeen directeur Frank van Mosselveld heeft veel vertrouwen in Jozefzoon en is blij met zijn komst. "De afgelopen periode heeft Florian de mogelijkheid gekregen om op trainingen en tijdens oefenwedstrijden aan zijn fitheid te werken en weer een gevoel te krijgen bij de club. We zijn blij dat we zijn ervaring en kwaliteiten kunnen toevoegen aan de selectie", zegt hij op de clubsite.

Jozefzoon speelde tussen 2012 en 2013 ook al voor de Waalwijkers. Hij dwong in dit seizoen met zeven treffers en negen assists een transfer naar PSV af. De voormalig jeugdexponent van Ajax stond uiteindelijk 3,5 seizoen onder contract in Eindhoven, waarna hij de overstap maakte naar het Engelse Brentford. De laatste jaren speelde hij achtereenvolgens voor Derby County, Rotherham United en het Franse Quevilly Rouen.