Nieuws

Twente-selectie bekend: twijfelgeval Pröpper en Salah-Edinne mee naar Servië

Twente-selectie bekend: twijfelgeval Pröpper en Salah-Edinne mee naar Servië

02-08-2022 17:02

De selectie van FC Twente voor het uitduel met FC Cukaricki is bekend. Robin Pröpper was een twijfelgeval, maar is van de partij. Ook Ajax-huurling Anass Salah-Eddine reist af naar Servië.

Aanvoerder Pröpper miste een deel van de voorbereiding door een vervelende enkelblessure, maar de verdediger is op tijd fit voor het treffen met het Servische Cukaricki. Het is onduidelijk of de stopper ook in actie kan komen in Belgrado.

Ook de kersverse aanwinst Salah-Eddine maakt onderdeel uit van het keurkorps van trainer Ron Jans. De Marokkaans Nederlandse linksback kwam recentelijk op huurbasis over van Ajax. Routinier Wout Brama moet het duel met de Servische ploeg aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder kampt met een liesblessure.

De Tukkers spelen donderdag het uitduel in de derde voorronde van de Conference League tegen Cukaricki. Mocht Twente het tweeluik uiteindelijk overleven, dan wacht er een pittige tegenstander in de laatste voorronde: Fiorentina is dan de laatste horde voor de Enschedeërs.