Nieuws

Vermoedelijke opstelling van PSV: één defensieve wijziging voor treffen met Monaco

Vermoedelijke opstelling van PSV: één defensieve wijziging voor treffen met Monaco

02-08-2022 07:22

Dinsdagavond staat de eerste clash tussen AS Monaco en PSV op het programma. Volgens het Algemeen Dagblad gaat trainer Ruud van Nistelrooij één wijziging doorvoeren ten opzichte van de gewonnen wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax (3-5). Ki-Jana Hoever moet plaatsmaken voor André Ramalho.

Na de overwinning op Ajax van afgelopen zaterdag, is er voor Van Nistelrooij niet zo veel reden om zijn elftal te wijzigen. Dit lijkt de trainer dan ook niet van plan, maar volgens de krant moet Hoever toch vrezen. De rechtsback speelde volgens critici niet zijn beste wedstrijd, wat hem zijn kop zou kunnen kosten voor de eerste wedstrijd in het tweeluik tegen Monaco.

Naar verwachting zal Van Nistelrooij het met Jordan Teze op rechtsback gaan doen, waardoor hij iets meer defensieve zekerheid heeft. Daardoor komt er een plekje vrij in het centrum, die gaat worden opgevuld door Ramalho. De Braziliaan is op tijd fit voor het treffen met de Fransen en kan daardoor zijn rentree maken.

De aftrap van het duel vindt plaats om 20.00, in het Stade Louis II. De Mongasken spelen dus eerst thuis, de return in Eindhoven volgt een week later op 9 augustus.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Gakpo.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!