Transfernieuws

'Vraagprijs Gnonto daalt flink na uitschakeling Zürich in de Champions League'

'Vraagprijs Gnonto daalt flink na uitschakeling Zürich in de Champions League'

01-08-2022 11:34
1

Wilfried Gnonto staat nog altijd onder contract bij FC Zürich, maar daar kan wel eens verandering in komen. De aanvaller werd al genoemd bij Feyenoord en PSV en zijn transfersom lijkt nu gezakt te zijn.

Het Italiaanse medium Gazzetta dello Sport meldt dat Zürich de gewilde transfersom van Gnonto heeft laten zakken. De Zwitserse topclub vroeg eerst twaalf miljoen euro, maar dat zou nu acht miljoen euro zijn. Dat heeft de maken met het feit dat Zürich is uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League.

Feyenoord was lang geïnteresseerd in de komst van de kersvers Italiaans international, maar het is onbekend of dat na de komst van miljoenenaankoop Santiago Gimenez nog steeds zo is. Ook de naam van PSV viel eerder al. De Einhovenaren moeten Noni Madueke maandenlang missen voor een vervelende blessure. Naast Feyenoord en PSV zou volgens CalcioMercato ook Club Brugge op de komst van Gnonto azen. De Belgen zien in hem de opvolger van Charles de Ketelaere, die mogelijk naar AC Milan vertrekt.

Zürich sorteert in ieder geval al voor op een transfer van Gnonto. De Zwitsers hebben oud-Willem II’er en Roda JC’er Donis Avdijaj binnengehaald. De aanvaller komt over van het Oostenrijkse TSV Hartberg.