Reactie

'Erg blij dat ik deze stap kan maken, met mijn eigen cluppie in de Eredivisie'

'Erg blij dat ik deze stap kan maken, met mijn eigen cluppie in de Eredivisie'

31-07-2022 18:33 Laatste update: 18:35
1

Henk Veerman is officieel terug bij FC Volendam. De spits die overkwam van FC Utrecht is zelf dolgelukkig met zijn transfer naar de kersverse Eredivisieclub.

"Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze stap mag maken", vertelt Veerman op de site van zijn nieuwe club. "Met mijn eigen cluppie in de Eredivisie. Ik heb vorig seizoen de promotiestrijd gevolgd en nu ga ik zelf meehelpen aan het volgende hoofdstuk. Ik ben terug bij de club waar het allemaal begon. Als je dan voor de club uit je dorp in de Eredivisie mag uitkomen. Dat is een eer."


Ook Ted van Leeuwen, technisch directeur bij FC Volendam, is blij met de hereniging met Veerman. "We hebben steeds aangegeven dat we in elke linie versterking zoeken en de spitspositie was een van onze prioriteiten. Ik denk niet dat mensen heel verbaasd zijn dat Henk hoog op ons lijstje stond. We hebben goede gesprekken met hem gehad, waaruit al snel bleek dat we op dezelfde lijn zitten qua gevoel en het sportieve plaatje. Hij gaf vanaf het begin aan dat hij graag terug wilde keren."