'Van Bommel mogelijk weg bij Antwerp na teleurstellend seizoen, gesprekken gaande'

Update: Romano meldt aanstaand vertrek Van Bommel bij Antwerp

3 mei om 15:58
Laatste update: 3 mei om 15:58

Mark van Bommel lijkt Royal Antwerp aan het einde van dit seizoen te verlaten. Dat meldt onder meer Fabrizio Romano, volgend op berichtgeving dat de Belgische club al met de coach in gesprek was over zijn toekomst.

De 47-jarige coach, die vorig seizoen nog de dubbel pakte met Antwerp, heeft moeite om de ploeg dit jaar op koers te houden. Na een teleurstellende reeks in de play-offs van de Jupiler Pro League, waarin slechts drie punten uit zes wedstrijden werden behaald, overweegt de clubleiding een afscheid. Ook financiële problemen binnen de club en de recente schorsing van technisch directeur Marc Overmars werpen hun schaduw over het team..

Momenteel voert Van Bommel gesprekken met het bestuur van Antwerp. Hoewel zijn contract nog loopt tot de zomer van 2025, lijkt een vertrek aanstaande. "De beslissing zal de komende dagen worden gecommuniceerd. Van Bommel is bereid om zich te focussen op een nieuw hoofdstuk", aldus Romano. Antwerp en Van Bommel hopen voor de bekerfinale op 9 mei duidelijkheid te scheppen. Zo kan de club met een gerust hart de finale ingaan en zich op de toekomst richten.