Transfernieuws

'Geen gesprekken met Spurs, Memphis moet beslissen over transfer naar Juventus'

'Geen gesprekken met Spurs, Memphis moet beslissen over transfer naar Juventus'

29-07-2022 21:15

In navolging van ESPN meldt nu ook transferexpert Fabrizio Romano dat Juventus in de markt is om Memphis Depay in te lijven. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Italiaan zal de Nederlander besluiten of de transfer wel of niet zijn beslag gaat krijgen.

Zoals bekend wil FC Barcelona spelers verkopen om de financiële positie verder te versterken. De Oude Dame onderzoekt naast de komst van Memphis ook of Timo Werner (Chelsea) en Álvaro Morata (Atlético Madrid) haalbaar zijn. In tegenstelling tot hetgeen ESPN beweerde zijn er volgens Romano nog geen directe gesprekken tussen de clubs gevoerd.

Een transfer naar Tottenham Hotspur is in ieder geval van de baan. Memphis zou geen trek hebben in een overstap naar de Premier League-club. Het contract van de aanvalsleider van Oranje loopt in Catalonië nog tot medio 2023, waardoor de club nu zaken moet doen wil het nog iets verdienen aan de aanvaller. Met onder meer Robert Lewandowski en Raphinha als zomerse aanwinsten, Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang, Ansu Fati én Ousmane Dembélé is de concurrentie moordend voorin.