Transfernieuws

Romano: ex-AZ'er Altidore verlaat New England en vervolgt loopbaan in Mexico

Romano: ex-AZ'er Altidore verlaat New England en vervolgt loopbaan in Mexico

28-07-2022 17:18

Jozy Altidore staat voor een overstap naar Mexico, meldt Fabrizio Romano. De voormalig topspits van AZ gaat voor een half jaar op huurbasis spelen voor FC Puebla.

Altidore staat op dit moment onder contract bij New England Revolution (Amerika), maar volgens Romano gaat de Amerikaans international snel de overstap maken naar de Liga MX. De onderhandelingen bevinden zich in de eindfase en een akkoord is nabij. Naar verluidt heeft Altidore woensdag overeenstemming bereikt over een huurovereenkomst met de Mexicaanse club die op 31 december van dit jaar afloopt.

De voormalig aanvalsleider van AZ kwam na avonturen in Amerika, Spanje, Engeland en Turkije terecht in Nederland. Altidore stond twee seizoenen onder contract in Alkmaar en wist daarin met AZ beslag te leggen op de KNVB Beker. Na het sterke seizoen 2012/2013 verkaste de Amerikaan naar Sunderland. Via het Amerikaanse Toronto en New England Revolution strijkt Altidore nu hoogstwaarschijnlijk neer in Mexico.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!