Transfernieuws

Beugelsdijk rondt transfer naar KKD af: verdediger is 'verrassing' op de open dag

Beugelsdijk rondt transfer naar KKD af: verdediger is 'verrassing' op de open dag

16-07-2022 16:51 Laatste update: 16:52

Tom Beugelsdijk speelt vanaf volgend seizoen officieel voor Helmond Sport. De verdediger ruilt de Eredivisie in voor de Keuken Kampioen Divisie, nadat hij transfervrij bij Sparta Rotterdam is vertrokken. De Haagse verdediger heeft voor drie seizoenen getekend in Brabant.

Tijdens de voorbereiding was hij nog aanwezig bij Sparta, maar de laatste weken werd steeds meer duidelijk dat een move naar Helmond in het verschiet lag. De Brabanders hebben een mooi moment gekozen om de transfer wereldkundig te maken. De open dag van zaterdag was hét moment om het publiek te ‘verrassen’ met de komst van Beugelsdijk.

Het gaat alleen nog wel even duren voordat Beugelsdijk officieel in actie gaat komen. De verdediger is geschorst wegens het gokken op Eredivisiewedstrijden via een illegale goksite. Daardoor staat hij vijf wedstrijden aan de kant.

Het ambitieuze Helmond Sport is normaal gesproken niet een team dat meedoet om de bovenste plekken in de KKD, maar daar wil het verandering in brengen. Eerder deze zomer werden Bram van Vlerken, Flor Van Den Eynden, Daniël Breedijk, Gabriël Culhaci, Marcus Scholten, Wassim Essanoussi, Elmo Lieftink, David Mistrafovic, Martijn Kaars, Eros Maddy, Dylan van Diepen en Peter van Ooijen al vastgelegd.