Reactie

Dit is de reactie van Feyenoorder Quinten Timber na het winnen van de KNVB Beker

Dit is de reactie van Feyenoorder Quinten Timber na het winnen van de KNVB Beker

21 april - 21:04

Feyenoorder Quinten Timber heeft zijn gevoelens uitgedrukt na de zware bekerfinale tegen NEC. Ondanks dat de wedstrijd niet volgens plan verliep, is de winst van de beker het enige wat voor hem telt. "Ik ben helemaal kapot. Kijk naar mijn knieën", vertelde Timber na afloop voor de camera's van ESPN.

"Ik heb een bult op mijn voorhoofd. We hebben vanavond gestreden, al helemaal na die rode kaart", aldus de middenvelder. De strijd was intens en de Rotterdammers moesten diep gaan om het dappere NEC met 1-0 te verslaan. In de eerste helft kwam Feyenoord moeilijk op gang, waarbij ze veel duels verloren. Echter, in de tweede helft toonde het team hun ware kracht. "We zijn echt getest vandaag, maar we zijn geslaagd. We moesten die beker pakken. De rest maakt me niks meer uit, ik ben blij", vertelde Timber.

Zelfkritiek was er ook, vooral over zijn eigen spel in de eerste helft. "Ik was niet goed genoeg. Ik was in de eerste helft niet belangrijk voor het team. Ik had de bal vaker moeten opeisen en ik had nog een paar keer moeten schieten, maar ik ben helemaal tevreden", besloot de bekerwinnaar na een memorabele avond in De Kuip.