Nieuws

Waar is de persconferentie van Slot voorafgaand aan de bekerfinale te volgen?

Waar is de persconferentie van Slot voorafgaand aan de bekerfinale te volgen?

19 april - 10:40

Zondagavond 18.00 uur is het zo ver, dan spelen Feyenoord en NEC de bekerfinale. Voorafgaand aan de strijd om de Dennenappel staat Arne Slot de pers nog even te woord. Waar is zijn persconferentie live te volgen? VoetbalNieuws.nl legt het aan je uit.

De opbouw richting de bekerfinale duurt lang, maar bijna is het zo ver. Om 18.00 begint de bal met rollen in De Kuip voor de bekerfinale van het seizoen 2023/2024. Voor Feyenoord zal het voelen als een thuiswedstrijd, maar de finaleplaats voor de Nijmegenaren is ook bijzonder. Eerder dit seizoen kwamen beide ploegen niet verder dan een 2-2 gelijkspel en ook de vorige bekerontmoeting leverde veel doelpunten op. Toen wonnen de Rotterdammers na strafschoppen, terwijl er na 120 minuten 4-4 op het scorebord preikte.

NEC geldt dus een beetje als angstgegner voor de ploeg van Slot, toch gelden de Rotterdammers als topfavoriet. Het is niet de eerste keer dat NEC de finale van de KNVB Beker haalt, maar nog nooit won de ploeg er één. Tijdens de eerste finale in het seizoen 1972/1973 won NAC, in 1982/193 was Ajax over twee wedstrijden te sterk, in 1993//1994 won Feyenoord met 2-1 en in 1999/2000 ging Roda JC er met de beker vandoor na een 2-0 overwinning. 

Waar kan je de persconferentie van Slot volgen?

Iets na 15.00 uur zal Slot zich melden in de persruimte van Feyenoord voor zijn persconferentie voorafgaand aan het duel. De officiële tijd die in de agenda staat zegt 15.15 uur, maar afhankelijk van de aanwezigheid van Slot kan het persmoment eerder of later starten. Op Feyenoord One zal de gehele persconferentie live te volgen zijn. Ook VoetbalNieuws.nl zal verslag doen van de persconferentie. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.