Nieuws

Waar en hoe laat wordt de FA Cup-kraker tussen Man City en Chelsea uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de FA Cup-kraker tussen Man City en Chelsea uitgezonden?

19 april - 11:35 Laatste update: 20 april - 10:30

De FA Cup is weer neergestreken op Wembley en dat betekent dat het tijd is voor de halve finales. Daags na de nederlaag tegen Real Madrid moet Manchester City zich wederom opmaken voor een topper. Ditmaal is Chelsea de tegenstander, maar waar is het duel te zien en hoe laat begint het spektakel? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Manchester City - Chelsea kijken

Chelsea heeft dit seizoen weinig om te juichen. The Blues van Mauricio Pochettino hebben een kleurloos seizoen in de Premier League en staan in de middenmoot. Het zal dan ook moeilijk worden om een Europees ticket te bemachtigen, maar daarvoor kan de FA Cup uitkomst bieden. De winnaar van het prestigeuze bekertoernooi is direct gekwalificeerd voor de Europa League en dus is het bereiken van de finale zeer belangrijk.

Voor Manchester City zal het even schakelen zijn. De mannen van Pep Guardiola gingen met strafschoppen ten onder tegen Real Madrid. Daarmee maken de Citizens geen kans meer om hun Champions League-titel te prolongeren. In de Premier League staat Manchester City door het falen van Arsenal en Liverpool wel weer bovenaan, al is het gat maar twee punten. Vorig jaar was Man City aartsrivaal Manchester United de baas in de finale en een rematch tegen Erik ten Hag staat nog altijd op de kaart.

Op welke zender is Manchester City - Chelsea te zien?

Net als het gehele FA Cup toernooi zal de halve finale tussen Chelsea en Manchester City ook te zien zijn op Ziggo Sport. De voorbeschouwing op het duel begint om 17.45 uur, maar de aftrap zal om 18.15 uur volgen. Het gehele duel is te zien op Ziggo Sport Select en de winnaar plaatst zich voor de finale. Op 25 mei zal die plaatsvinden op het heilige gras van Wembley.