Nieuws

Dit is waarom Feyenoord Hadj Moussa meer als toekomstinvestering ziet

Dit is waarom Feyenoord Hadj Moussa meer als toekomstinvestering ziet

5 april - 19:48

Feyenoord ziet Anis Hadj Mousa, de 22-jarige Algerijn die wordt overgenomen van Patro Eisden, niet meteen als een directe versterking. Dat onthulde Valentijn Driessen in de podcast Kick-Off na een gesprek met directeur Dennis te Kloese. De transfer, afgerond voor een miljoenenbedrag, werd deze week bevestigd waarbij Hadj Moussa dit seizoen op huurbasis speelt voor Vitesse.

Te Kloese deelde zijn visie tijdens de presentatie van MediaMarkt als nieuwe hoofdsponsor. "Te Kloese zei dat je Hadj Moussa niet moet zien als iemand die Feyenoord direct versterkt”, aldus Driessen. “Het is gewoon een leuk project voor Feyenoord om met deze jongen aan de gang te gaan."

De opmerkingen komen te midden van de kritiek op Hadj Moussa's spel bij Vitesse, met name zijn defensieve inzet. Vitesse-trainer Edward Sturing uitte zijn frustratie over diens houding bij balverlies. "Dat hij kwaliteiten heeft, heeft iedereen gezien, alleen Arne Slot legt de lat wel heel hoog", vervolgt Driessen. "Op het moment dat hij de bal verliest, staat hij stil. Dat hoef je bij Slot niet te doen."