Nieuws

Martínez weer geblesseerd: hoe ziet zijn blessurehistorie bij Man United eruit?

Martínez weer geblesseerd: hoe ziet zijn blessurehistorie bij Man United eruit?

3 april - 13:12

Lisandro Martínez is opnieuw geblesseerd geraakt bij Manchester United. De Argentijn heeft nu een kuitblessure opgelopen waardoor hij enkele weken moet toekijken. Hoe zit het eigenlijk met zijn blessure historie sinds hij in Engeland is gearriveerd?

Nieuwe Blessure voor Martínez

Lisandro Martínez, de betrouwbare centrale verdediger van Manchester United, staat weer aan de zijlijn met een blessure. Nadat hij Victor Lindelof tijdens de Premier League-wedstrijd tegen Brentford vorige week, waarbij hij na 69 minuten speeltijd in actie kwam, heeft Martínez een kuitblessure opgelopen tijdens de training. Deze nieuwe blessure komt ongelegen voor manager Erik ten Hag, die Martínez pas net terug had van een eerdere kwetsuur. United, dat nog negen competitiewedstrijden en een halve finale in de Emirates FA Cup tegen Coventry City te spelen heeft, zal de komende weken niet over hem kunnen beschikken.

Blessurehistorie Martínez

Het huidige seizoen is bijzonder zwaar geweest voor Martínez wat betreft blessures. Eerder dit seizoen stond hij al langdurig aan de kant met een voetblessure die hem 105 dagen buitenspel zette, en een knieblessure die hem 56 dagen kostte. Daarnaast was hij het vorige seizoen ook al uit de roulatie door een gebroken middenvoetsbeentje, wat hem 77 dagen aan de kant hield.