Nieuws

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Engeland - Brazilië uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Engeland - Brazilië uitgezonden?

20 maart - 23:18 Laatste update: 23 maart - 15:36

Met Engeland – Brazilië staat er komende zaterdag een absolute kraker op het programma. Waar en hoe laat wordt dit oefenduel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Engeland is komende zomer uiteraard van de partij, als op 14 juni het EK in Duitsland begint. The Three Lions zijn in poule C ingedeeld bij Denemarken, Slovenië en Servië. Brazilië komt komende zomer uit op de Copa América. De Goddelijke Kanaries gaan op jacht naar de Zuid-Amerikaanse beker, maar moeten dan wel eerst een poule met Colombia, Paraguay en een nader te bepalen play-offwinnaar doorstaan. Dat wordt Honduras of Costa Rica.

Op welke zender wordt Engeland - Brazilië uitgezonden?

Engeland – Brazilië begint zaterdagavond om 20.00 uur Nederlandse tijd in het Wembley Stadium. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip in z'n geheel te volgen via Ziggo Sport Docu. Op het open kanaal van Ziggo Sport wordt een schakelprogramma uitgezonden, met daarin ook de hoogtepunten van de overige oefeninterlands. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag via het liveblog dat te zijner tijd online komt.