Nieuws

Waar en hoe laat wordt FC Barcelona - Napoli in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt FC Barcelona - Napoli in de Champions League uitgezonden?

12 maart - 09:25 Laatste update: 09:25

FC Barcelona en Napoli strijden dinsdagavond in de returns van de achtste finales van de Champions League tegen elkaar. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Return Barcelona - Napoli

Barcelona en Napoli presteren dit seizoen in de Spaanse en Italiaanse competities beide ondermaats. Barcelona staat derde in La Liga en maakt nog een hele kleine kans op de titel. Regerend landskampioen Napoli is de nummer zeven van de Serie A en maakt eigenlijk het gehele seizoen al geen kans op prolongatie.

Bij de laatste zestien van het miljardenbal speelden beide ploegen in de heenwedstrijd op 21 februari met 1-1 gelijk tegen elkaar. Bovenop de berg Montjuïc, in het Olympisch Stadion van Barcelona, valt dinsdag dus de beslissing. Barcelona kan zich voor het eerst sinds het seizoen 2019/2020 plaatsen voor de laatste acht. Toen ging het in een coronajaar met maar liefst 8-2 onderuit tegen Bayern München.

Live Barcelona - Napoli in de Champions League kijken

FC Barcelona – Napoli begint dinsdag 12 maart om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op RTL7 en Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.