Nieuws

Dit zegt Anwar El Ghazi over een mogelijke terugkeer naar Ajax

Dit zegt Anwar El Ghazi over een mogelijke terugkeer naar Ajax

5 maart - 09:24

Anwar El Ghazi speelde tussen 2014 en 2017 voor Ajax en zit nu tot de zomer zonder club vanwege de verbroken relatie met FSV Mainz 05. Wat zegt El Ghazi over een mogelijke terugkeer naar Ajax? VoetbalNieuws.nl deelt het met je. 

El Ghazi vertrok inmiddels zeven jaar geleden bij Ajax en speelde in de tussentijd bij OSC Lille, Aston Villa, Everton en PSV. De aanvaller werd in september van vorig jaar aangetrokken door Mainz, maar wegens pro-Palestijnse berichten werd het contract van de voetballer ontbonden.

De speler ligt nog altijd overhoop met Mainz en mag pas weer in de zomer aan de slag als speler. In gesprek met Ajax Showtime stelt El Ghazi dat hij een terugkeer bij Ajax ziet zitten. "Je weet het nooit, wie weet. Ik heb aangegeven dat ik heel graag bij Ajax wil spelen. Het klopt helaas niet dat ik in januari heb gezegd dat ik gratis voor de club wil spelen, want ik kan niet eens spelen tot 1 juli."

In de zomer zet El Ghazi de deur wel wagenwijd open. "Maar eventueel volgend seizoen een jaartje, waarom niet? Ik denk dat ik zeker van waarde kan zijn met mijn ervaring en mijn kwaliteiten. Zeker voor de fase waarin de club nu zit. Dus ja, wie weet? Ik zou het zelf zeker zien zitten", aldus de speler, die ook naar Ajax-opponent en voormalig club Aston Villa wil. "Voor deze clubs sta ik altijd open. Ze blijven altijd in mijn hart en een functie binnen de club zou ik altijd leuk vinden. Als ik de club kan helpen, sta ik daar zeker voor open."