Nieuws

Dit is het record dat FC Utrecht verstevigt na thuiszege op Heracles Almelo

Dit is het record dat FC Utrecht verstevigt na thuiszege op Heracles Almelo

23 februari - 18:05 Laatste update: 21:55

FC Utrecht kwam vrijdagavond in actie tegen Heracles Almelo. In eigen huis werd er met 1-0 gewonnen en dat betekent dat er een record is aangescherpt. VoetbalNieuws.nl vertelt je welk record Utrecht heeft verbroken.

Prestaties FC Utrecht in de Eredivisie

Utrecht begon dit seizoen dramatisch aan de Eredivisie. Na drie wedstrijden en net zoveel nederlagen werd Michael Silberbauer door FC Utrecht ontslagen en kwam Ron Jans voor de groep te staan. Dat heeft de selectie geen windeieren gelegd. Van de achttien wedstrijden onder de trainer, wist hij er veertien achter elkaar zonder nederlaag af te sluiten.

Welk record heeft FC Utrecht verbroken?

Vorige week zondag won FC Utrecht met 0-1 van FC Twente en vrijdag werd er met 1-0 gewonnen van Heracles Almelo. Dat betekent dat Jans nu de trainer is met de langste ongeslagen reeks van de club ooit. De teller staat op vijftien wedstrijden zonder verlies en daarmee is het oude clubrecord verbroken. Het record stond op naam van Ab Fafié, die in het seizoen 1990-1991 een reeks van veertien duels neerzette.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!