Nieuws

'Feyenoord alleen concreet voor Spanjaard, huurtransfer Sauer onwaarschijnlijk'

'Feyenoord alleen concreet voor Spanjaard, huurtransfer Sauer onwaarschijnlijk'

1 februari - 14:42

Feyenoord is op dit moment alleen concreet in de markt voor Bryan Gil van Tottenham Hotspur. Dat meldt 1908.nl zojuist. Ook deelde het doorgaans betrouwbare medium wat updates rondom Couhaib Driouech en Leo Sauer.

Feyenoord hoopt nog voor het sluiten van de transferdeadline een extra aanvaller te verwelkomen. De komst van de Uruguayaanse Lucanio Rodríguez bleek donderdagochtend toch niet haalbaar. Daardoor waagde algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese weer een poging voor de Spaanse Gil. Dat deed hij begin januari al een keer tevergeefs.

Volgens 1908.nl is het onduidelijk hoe haalbaar en reëel de huurtransfer van de buitenspeler is, die een aardig salaris opstrijkt in Londen. Ook Real Sociedad en Brighton & Hove Albion zouden hun oog op hem hebben laten vallen. Een verbeterd aanbod zou ondertussen wel door Tottenham in overweging worden genomen.

Driouech en Excelsior-interesse in Sauer
In tegenstelling tot overige berichtgeving voegt het medium eraan toe dat Feyenoord geen toenadering bij Excelsior heeft gezocht voor Couhaib Driouech. De aanvaller met Marokkaanse roots is dichtbij naar een overstap naar PSV. De Kralingers zouden zich op hun beurt weer willen versterken met Leo Sauer, het Slowaakse talent ván Feyenoord. Het ziet echter naar uit dat de 18-jarige speler pas wordt verhuurd wanneer hij zijn contract heeft verlengd. Dat is nog altijd niet het geval.