Nieuws

Waar en hoe laat wordt Fulham - Liverpool in de Engelse League Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Fulham - Liverpool in de Engelse League Cup uitgezonden?

24 januari - 10:04

Woensdagavond nemen Fulham en Liverpool het tegen elkaar op in de return van de halve finale van de Engelse League Cup. In de heenwedstrijd op Anfield trokken The Reds aan het langste eind: 2-1. Waar en hoe laat wordt het duel uitgezonden? VoetbalNieuws zet het voor je op een rij. 

Waar kun je Fulham - Liverpool live kijken?

Woensdagavond staat er bij het duel tussen Fulham en Liverpool in Londen een plaats in de finale van de League Cup op het spel. De gasten reizen met een 2-1 voorsprong af naar het duel op Craven Cottage. De winnaar van deze halve finale mag het op zondag 25 februari op Wembley opnemen tegen Chelsea, dat dinsdagavond afrekende met Middlesbrough. 

Hoe laat begint Fulham - Liverpool?

Fulham en Liverpool trappen de terugwedstrijd in de halve finale af op woensdag 24 januari om 21.00 uur 's avonds. Vanaf dat moment is het duel live te zien bij Viaplay. Daarnaast zal VoetbalNieuws verslag doen van de wedstrijd via Langs de Lijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!