Nieuws

In welke vermoedelijke opstelling speelt PSV het bekerduel met FC Twente?

In welke vermoedelijke opstelling speelt PSV het bekerduel met FC Twente?

21-12-2023 08:14

PSV speelt donderdagavond in de beker tegen FC Twente. De succesformatie van Peter Bosz moet nog één keer pieken om een perfecte eerste seizoenshelft af te sluiten. Met deze opstelling treedt PSV vermoedelijk aan.

Bosz kondigde woensdag op de persconferentie aan dat er in ieder geval één wijziging gaat worden doorgevoerd. Joël Drommel vervangt Walter Benítez in de beker. De doelman die normaliter de tweede viool speelt, mag van Bosz als eerste de snaren strijken in de KNVB beker

Verder lijkt Bosz niet al te veel te willen wijzigen ten opzichte van de laatste weken. De oefenmeester zag dat PSV met name in de eerste helft AZ flink overklaste en daarmee is het aannemelijk dat hij op Drommel na vasthoudt aan die formatie.

Dat betekent dat ook Hirving Lozano het nog met een plek op de bank moet doen. De Mexicaan zat afgelopen zondag weer voor het eerst bij de selectie, maar bleef negentig minuten lang zitten. Meteen een basisplaats tegen Twente lijkt hij dan ook uit zijn hoofd te kunnen zetten, zeker aangezien Bosz geen risico zal willen nemen.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Drommel; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Saibari, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.