Waar en hoe laat kun je de WK-finale tussen Manchester City en Fluminense volgen?

22-12-2023 18:30

Manchester City kan vrijdag een nieuwe trofee aan de prijzenkast toevoegen, en dat is er niet zomaar één. The Citizens spelen dan namelijk de finale van het WK voor clubs tegen Fluminense. Waar is dit duel live te volgen en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda!

De ploeg van trainer Pep Guardiola won vorig seizoen de Champions League en is daarom de Europese afgevaardigde tijdens het continentale clubtoernooi. Fluminense, afkomstig uit Brazilië, is de winnaar van de Zuid-Amerikaanse Copa Libertadores. Beide ploegen mochten een ronde overslaan, omdat het niveauverschil tussen die twee continenten en de andere meestal enorm groot is.

City wist de eindstrijd te bereiken door de Urawa Red Diamonds uit Japan in de halve finales met 0-3 te verslaan. Fluminense won met 2-0 van Al-Ahly uit Egypte.

Waar kun je Manchester City - Fluminense kijken?

Manchester City – Fluminense begint vrijdag 22 december om 19.00 uur Nederlandse tijd in het King Abdullah Sports City in Jeddah, Saudi-Arabië. De wedstrijd is live te volgen via de website van de FIFA. Wanneer je daar een gratis FIFA+-account aanmaakt, kun je hem in z'n geheel volgen en streamen.