Transfernieuws

'Meer transfernieuws rondom Sancho: Saudi's willen banneling en andere PL-ster'

'Meer transfernieuws rondom Sancho: Saudi's willen banneling en andere PL-ster'

13-11-2023 22:39

Jadon Sancho zou komende winter zomaar eens naar Saudi-Arabië kunnen vertrekken. De Engelse buitenspeler verkeert momenteel in een uitzichtloze situatie bij Manchester United. Ook voor Tottenham Hotspur-spits Richarlison is er interesse uit de zandbak, meldt The Telegraph.

Maandagavond werd bekend dat Internazionale een hegeltje naar Sancho zou hebben uitgegooid. De Engelse kwaliteitskrant voegt daar de naam van het Saudische Al-Ettifaq aan toe. Die club staat momenteel onder leiding van Steven Gerrard. De Engelse legende heeft onder meer Georginio Wijnaldum en Jordan Henderson al in zijn selectie, maar zou Sancho daar naar verluidt dus bij willen voegen.

Sancho is na een akkefietje met manager Erik ten Hag volledig uit de gratie geraakt bij Manchester United. De aanvaller beschuldigde zijn manager op sociale media openlijk van leugens en prietpraat, waarna laatstgenoemde een excuses eiste. Die heeft Sancho tot op de dag van vandaag nog niet aangeboden. Zijn contract op Old Trafford loopt nog tot medio 2026.

Daarnaast schrijft The Telegraph dat ook Richarlison een doelwit is van de Saudi's. De Braziliaanse spits zou een optie zijn voor de korte termijn, omdat Mohamed Salah en Heung-min Son in de winter niet kunnen worden afgekocht. Tottenham zou de inmiddels geblesseerde Richarlison niet willen laten gaan, maar Al-Ittihad is bereid om ver te gaan.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!