Nieuws

'Feyenoord komt in zoektocht naar aanwinst uit bij Zweeds 'supertalent''

'Feyenoord komt in zoektocht naar aanwinst uit bij Zweeds 'supertalent''

01-06-2022 19:06

Feyenoord zou geïnteresseerd zijn in de komst van Mayckel Lahdo. De 19-jarige Zweedse aanvaller speelt momenteel bij Hammarsby IF. Hij staat al langer in de belangstelling van zowel sc Heerenveen als FC Groningen.

De interesse van Feyenoord was nog niet eerder bekend. Het nieuws wordt gebracht door Sportsbladet. Waarschijnlijk hoeven de Rotterdammers niet diep in de buidel tasten voor het talent, aangezien zijn huidige contract eind 2022 verloopt bij zijn huidige werkgever. Hammarby wil dolgraag langer met Lahdo door, zo bevestigde technisch directeur Jesper Jansson onlangs. Voorlopig houdt de buitenspeler de boot af.

Lahdo staat in eigen land te boek als 'supertalent'. De tiener kan op beide flanken uit de voeten, maar heeft een voorkeur voor het spelen op de linkerflank. In totaal kwam hij dertien keer uit voor de hoofdmacht van de huidige nummer drie van Zweden en scoorde hij twee doelpunten. SC Heerenveen én FC Groningen zouden hem zo snel mogelijk naar Nederland willen halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!