Nieuws

'Bazoer kan naar 'mooie clubs' uit buitenland: Feyenoord nog altijd optie'

'Bazoer kan naar 'mooie clubs' uit buitenland: Feyenoord nog altijd optie'

30-05-2022 12:28
1

Riechedly Bazoer heeft de clubs voor het uitkiezen. Naar eigen zeggen staat de verdediger annex middenvelder in de concrete belangstelling van clubs uit het buitenland.

Nu zijn contract bij Vitesse bijna is afgelopen, heeft Bazoer de clubs voor het uitkiezen. In januari was hij nog dicht bij een overgang naar Feyenoord, maar Vitesse en de Rotterdammers wisten geen overeenstemming te bereiken over een transfer. "Feyenoord is een mooie, grote club en in januari hebben ze een aanbieding gedaan, maar ik heb er nu niks van gehoord", vertelt de international aan De Telegraaf.

Bazoer houdt 'alle opties' open en sluit een stap naar De Kuip dan ook niet uit. "Iedereen weet hoe geweldig Feyenoord het dit seizoen heeft gedaan en ze hebben een fantastische trainer. Maar ik heb in het buitenland een paar mooie aanbiedingen. Ik moet nu de juiste keuze gaan maken. Het moet een stabiele ploeg zijn en ik moet kans maken op speeltijd, want ik wil mezelf doorontwikkelen. Ik heb ook mijn ambities. Die keuze ga ik maken tijdens mijn vakantie in Griekenland", vervolgt hij tegenover de ochtendkrant.

Het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt weet dat Olympique Marseille één van de geïnteresseerde clubs is. Afgelopen zomer was de Franse topploeg ook al geïnteresseerd in Bazoer, maar wist het geen overeenstemming te bereiken over een transfersom.