Nieuws

Waar en hoe laat wordt Napoli - AS Roma in de Serie A uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Napoli - AS Roma in de Serie A uitgezonden?

27 april - 12:00

Zondagavond staan Napoli en AS Roma tegenover elkaar in het Stadio Diego Armando Maradona. Terwijl AS Roma vecht voor een plek in de Champions League, probeert Napoli een teleurstellend seizoen te redden door Europees voetbal veilig te stellen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Napoli heeft na hun landstitel van vorig jaar een moeilijke periode doorgemaakt, waarbij de resultaten sterk achterbleven bij de verwachtingen. De ploeg uit Napels zal alles op alles moeten zetten om dit seizoen nog iets van glans te geven. AS Roma, onder leiding van Daniele de Rossi, heeft de laatste tijd juist de wind in de zeilen en zet stevig in op een plek die recht geeft op de Champions League. Dit topduel belooft een spannende strijd te worden waarbij beide teams vechten voor hun laatste kans op Europees succes.

Napoli - AS Roma live kijken op tv

Napoli - AS Roma begint op zondag om 18.00 uur en is live te volgen op Ziggo Sport Select. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.