Reactie

Tuchel zet deur voor Bayern toch op kleine kier en verklaart PL-club de liefde

Tuchel zet deur voor Bayern toch op kleine kier en verklaart PL-club de liefde

8 mei - 13:35

Thomas Tuchel heeft de deur voor Bayern München op een heel kleine kier gezet. De oefenmeester van Der Rekordmeister was onlangs nog stellig over zijn vertrek, maar spreekt nu van een 'hele, hele, hele onwaarschijnlijke situatie'.

Het verhaal rond Tuchel en Bayern is bekend. De Duitse club communiceerde enkele maanden geleden dat de wegen tussen de club en trainer na dit seizoen gaan scheiden. Het vinden van een opvolger van Tuchel gaat echter zeer lastig. Xabi Alonso, Julian Nagelsmann en Ralf Rangnick wezen de club al af. 

Tuchel werd onlangs nog gevraagd naar hoe zijn oren naar het toch verlengen van de klus hangen, maar toen stelde hij stellig 'nee'. Dat antwoord is nu wat bijgeschaafd. "Het is heel, heel, heel onwaarschijnlijk dat ik bij Bayern blijf", aldus Tuchel in gesprek met TNT Sports. "We hebben voor deze oplossing gekozen en daar twijfelen we niet over. Het initiatief kwam van de club en daar ben ik oké mee."

Tuchel hint daarna ook op een mogelijke terugkeer in de Premier League. "Ik geef er liever geen antwoord op, maar het is geen geheim dat ik van Chelsea hou. Ik hou sowieso van Engeland en der Premier League, zeker weten. Het was een hele speciale tijd in Engeland."

Vanavond staat Tuchel voor een flinke klus met Bayern. Real Madrid wacht in de halve finale van de Champions League. Het duel begint om 21.00 uur.