Nieuws

Mogelijke transfer: Ajax-talent op bezoek in Manchester en poseert met Haaland

Mogelijke transfer: Ajax-talent op bezoek in Manchester en poseert met Haaland

8 mei - 16:20

Gabriël Misehouy deelde op zijn Instagram-story een foto waarop hij te zien is met Manchester City-spits Erling Haaland. Met zijn aflopende contract bij Ajax lijkt het talent deze zomer Amsterdam te verlaten. Misehouy ontvangt interesse uit het buitenland en dus is een overstap naar de ploeg uit Manchester misschien wel een optie voor de jonge middenvelder.

De achttienjarige middenvelder die momenteel nog onder contract staat bij Ajax werd onlangs nog in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Girona en Manchester City. Is Misehouy op bezoek bij de ploeg uit Manchester of is er sprake van een mogelijke transfer?

Gabriel Misehouy met Erling Haaland

Misehouy zat al langere tijd in de knoop met Ajax wat contractonderhandelingen betreft. Ajax wilde graag dat Misehouy zou verlengen, maar het management van de speler en de speler zelf stribbelen tegen. Het heeft ertoe geleid dat Ajax de speler niet meer in zal zetten.  De achttienjarige speler zou exorbitante eisen hebben voor een contractverlenging. Volgens Ajax Showtime is het ook de reden dat Ajax voorlopig niet gebruikmaakt van de speler. Misehouy arriveerde in 2021 bij de jeugd van Ajax en verlengde in 2021 voor het laatst zijn contract. De speler loopt de komende zomer uit zijn contract. 

De middenvelder speelde zijn laatste wedstrijd in dienst voor Ajax op 22 januari. Hier speelde hij als aanvallende middenvelder met Jong Ajax tegen FC Groningen.