Krankzinnige slotfase bij Atlético Madrid tegen Porto: drie goals in blessuretijd

07-09-2022 23:15

Een krankzinnig einde van de wedstrijd tegen Atlético Madrid tegen FC Porto. Na negentig minuten voetbal stond het nog 0-0, maar de wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor de Madrilenen. In de blessuretijd werd er nog drie keer gescoord, iets wat de Champions League zo mooi maakt!

In minuut 92 maakte verdediger Mario Hermoso ietswat gelukkig de 1-0, maar daarmee liet hij Wanda Metropolitano al ontploffen. Datzelfde stadion zat een paar minuten later weer in mineur, toen Mateus Uribe de 1-1 maakte voor de Portugezen vanaf de stip. Toch eindigde de wedstrijd met een klapper: Antoine Griezmann maaktte in de absolute slotseconde de 2-1 voor Atlético.