Nieuws

Clubicoon RKC verlengt: 'Staat symbool voor wat wij als club willen uitstralen'

Clubicoon RKC verlengt: 'Staat symbool voor wat wij als club willen uitstralen'

24-05-2022 20:08

Hans Mulder verlengt zijn contract bij RKC Waalwijk. Het clubicoon heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2023 en gaat hiermee zijn elfde seizoen in Waalwijk tegemoet. Ook het contract van Yassin Oukili is verlengd.

Mulder droeg tussen 2006 en 2011 het shirt van RKC en keerde na verschillende binnen- en buitenlandse avonturen in 2017 terug in Waalwijk. Tot op heden speelde hij in twee periodes 244 officiële duels voor RKC.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is erg blij met de contractverlenging van Mulder: ''Met zijn ervaring en leiderschap is Hans niet alleen op, maar ook buiten het veld enorm belangrijk voor RKC Waalwijk. Hij staat symbool voor wat wij als club willen uitstralen en is daarmee met recht een clubicoon te noemen", zegt hij op de clubwebsite.

RKC heeft ook het contract van Oukili verlengd. De 21-jarige middenvelder kwam in de zomer van 2021 over van Vitesse en speelde afgelopen seizoen 24 wedstrijden in dienst van de Waalwijkers. Hij ligt tot medio 2025 vast in het Mandemakers Stadion. "Yassin past binnen het RKC-profiel van jonge, talentvolle speler en krijgt hier de kans om zich de komende seizoenen nog verder te ontwikkelen", aldus Van Mosselveld.