'Barça reserveert 90 miljoen euro tekengeld voor uit contract lopende Mbappé'

'Barça reserveert 90 miljoen euro tekengeld voor uit contract lopende Mbappé'

Ondanks de financiële nood waarin FC Barcelona verkeert, denkt de Catalaanse club 90 miljoen euro te kunnen reserveren in de strijd om Kylian Mbappé. Met dit bedrag zou de Fransman naar Camp Nou gelokt moeten worden, aangezien Barça het bedrag wil gebruiken als tekengeld.

Mbappé loopt komende zomer uit zijn contract bij Paris Saint-Germain, waardoor clubs hem eventueel transfervrij kunnen aantrekken. Het technisch bestuur van FC Barcelona denkt met de 90 miljoen euro een klapper op de transfermarkt te kunnen maken en andere clubs te slim af te zijn in de strijd om Mbappé. Dat meldt Diario AS.

De Catalanen zouden volgend seizoen meer ruimte in het salaris- en transferbudget hebben, waardoor de komst van de Fransman mogelijk zou zijn. FC Barcelona is van plan om samen te werken met tussenpersoon Pini Zahavi om zo de deal tot stand te brengen. De Israëliër was ook degene die de transfer van Neymar van Barcelona naar PSG begeleidde.

Afgelopen zomer werd nog bekend dat Barça kampt met een schuld van ongeveer 1,35 miljard euro en een faillissement leek realistischer dan ooit tevoren. Desondanks denkt de club nu al weer vooruit en klaarblijkelijk ook aan het uitgeven van een miljoenenbedrag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie