Nieuws

Miljoenendeal van PSG met nieuwe sponsor verraadt mogelijk vertrek van Mbappé

Miljoenendeal van PSG met nieuwe sponsor verraadt mogelijk vertrek van Mbappé

14-04-2022 14:24 Laatste update: 14:29

Paris Saint Germain heeft een miljoenendeal gesloten met het kledingmerk GOAT. Het kledingmerk zal drie jaar lang in één adem worden genoemd met de Franse club, dat zo'n vijftig miljoen euro in drie jaar tijd opstrijkt. De aankondiging van het merk zorgt voor de nodige opschudding rondom een mogelijk vertrek van Kylian Mbappé.

GOAT (Greatest of All Time) is in de voetballerij doorgaans de bijnaam van Lionel Messi, die de hoofdrol in de video van de sponsoraankondiging vertolkt. De Argentijn is niet de enige PSG-speler in de video, en voor de oplettende kijker ontbreekt er wel een heel opmerkelijke naam. Buiten dat Neymar, Marco Verratti, Presnel Kimpempe en Achraf Hakimi wel te bewonderen zijn, schittert sterspeler Kylian Mbappé in afwezigheid. Aangezien de samenwerking een meerjarige overeenkomst betreft, lijkt PSG voor te sorteren op een vertrek van de aanvaller.

De toekomst van Mbappé is nog altijd onzeker. Wel lijkt het zeker dat er twee opties zijn: of hij blijft in Parijs, of hij vertrekt naar zijn jeugdliefde Real Madrid. De Koninklijke steekt niet onder stoelen of banken dat hij dé zomerversterking moet worden, terwijl PSG een laatste poging heeft gedaan om de aanvaller langer aan zich te binden. Een handtekening onder een contract in Parijs zou Mbappé een slordige 180 miljoen euro aan tekengeld opleveren.