Nieuws

'Real Madrid wil graag door met 36-jarige uitblinker en opent gesprekken met Vini'

'Real Madrid wil graag door met 36-jarige uitblinker en opent gesprekken met Vini'

13-04-2022 16:17

Luka Modric en Real Madrid willen de succesvolle samenwerking met elkaar graag verlengen. De 36-jarige Kroaat bewees in de kwartfinale tegen Chelsea nog lang niet versleten te zijn en zou met een nieuwe verbintenis aan zijn tiende seizoen in Estadio Santiago Bernabéu beginnen.

De middenvelder beschikt over een aflopende verbintenis, waardoor hij over twee maanden transfervrij zou zijn. Zo ver komt het niet, weet transfer goeroe Fabrizio Romano. De Italiaan weet dat 'het de intentie is van beide partijen om volgend seizoen met elkaar verder te gaan'.

Met een weergaloze assist op Rodrygo hield Modric Real Madrid eigenhandig in de race in de strijd om de Champions League. Met buitenkant voet legde hij de bal panklaar neer voor de rappe buitenspeler, voor wie het een koud kunstje was om de 1-3 aan te tekenen. Dankzij dat doelpunt werd een verlenging afgedwongen, waarna De Koninklijke uiteindelijk nog één keer scoorden via Karim Benzema en zich daardoor wisten te plaatsen voor de halve finale van het miljardenbal.

Daarnaast gaan de Madrilenen om de tafel met Vinícius Júnior. De Braziliaanse aanvaller beschikt nog over een contract dat loopt tot 2024. In cijfermatig opzichtig is de buitenspeler verruit bezig aan zijn beste jaargang ooit. Tot nu toe wist hij in 43 officiële optredens zeventien doelpunten te maken en er daarnaast 17 voor te bereiden.