Nieuws

L'Équipe: 'Barcelona mengt zich in de strijd om handtekening Mbappé'

L'Équipe: 'Barcelona mengt zich in de strijd om handtekening Mbappé'

25-03-2022 10:13 Laatste update: 10:12

Paris Saint-Germain en Real Madrid kunnen rekenen op concurrentie van FC Barcelona in de strijd om de handtekening van Kylian Mbappé. Het contract van de Franse spelmaker loopt deze zomer af en hij heeft nog altijd geen keuze gemaakt over zijn toekomst.

De Catalanen lijken zich op het laatste moment te bemoeien in de strijd om Mbappé, dat meldt L'Équipe. De Franse sportkrant laat donderdagavond weten dat Barcelona heeft aangeklopt bij PSG. Door deze plotselinge wending heeft de Franse superster er een mogelijkheid bijgekregen voor volgend seizoen. L'Équipe laat weten dat Mbappé niet direct afwijzend tegenover een vertrek naar Barcelona staat. 

Marca meldde twee weken geleden nog dat het akkoord tussen Mbappé en Real Madrid zo goed als rond was, maar daar lijkt nu toch verandering in te komen. Het is echter nog niet duidelijk hoe Barcelona de Franse spelmaker wil financiëren, aangezien de club in financieel zwaar weer verkeerd.

Volgens verschillende bronnen is Real Madrid bereid om ver te gaan in de strijd om de handtekening van Mbappé. Zo zou De Koninklijke van de Fransman de best betaalde speler ter wereld willen maken.