Nieuws

FC Utrecht 'ontzettend blij': Domstedelingen binden Maher tot 2023 aan de club

FC Utrecht 'ontzettend blij': Domstedelingen binden Maher tot 2023 aan de club

15-10-2021 16:52 Laatste update: 16:53

Adam Maher blijft FC Utrecht trouw. Speler en club hebben een akkoord bereikt over een verbeterd contract, dat de 28-jarige middenvelder tot medio 2023 in de Domstad houdt. 

De onderhandelingen tussen Maher en FC Utrecht liepen enigszins stroef, aangezien de middenvelder zijn zinnen had gezet op een avontuur in het buitenland. Toch tekent hij bij, waardoor de club bij een mogelijk vertrek wel geld verdient aan Maher. Jordy Zuidam, technisch directeur van FC Utrecht, is content. "Adam is een hele belangrijke speler in onze ploeg, die zijn waarde meer dan bewezen heeft. We zijn dan ook ontzettend blij dat we iemand met zijn kwaliteiten langer hebben kunnen binden aan de club en dat hij gelooft in onze ambities", stelt hij op de clubwebsite

Maher is op zijn beurt ook blij dat hij langer in de Domstad actief is. "Ontzettend leuk en het geeft een goed gevoel. Het is mooi dat ook supporters je erbij willen hebben. Het gaat gewoon goed, we hebben een leuke groep en willen ook meer. Dan wil ik als speler graag laten zien dat we leuke dingen kunnen doen."

De creatieve middenvelder speelde sinds zijn komst in 2019 65 wedstrijden voor FC Utrecht, waarin hij goed was voor acht doelpunten tien assists. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!