Nieuws

Uitspraken Zlatan wekken woede bij PSG: 'Hij heeft vaak geprobeerd terug te komen'

Uitspraken Zlatan wekken woede bij PSG: 'Hij heeft vaak geprobeerd terug te komen'

03-03-2022 15:16

Paris Saint-Germain heeft het gehad met Zlatan Ibrahimovic en zijn uitspraken. De voormalig PSG-spits verweet de club in zijn nieuwe boek dat ze niet genoeg discipline hebben.

Sportief directeur Leonardo reageert nu op die teksten. "Er is een reden dat elke speler die bij PSG vertrekt, niet kan stoppen met praten over de club. Geen discipline? Waar komt dat vandaan? Iedereen wil hier komen spelen", zegt de Braziliaan in een interview met L’Équipe. "Zlatan heeft vaak geprobeerd om terug te komen. Ik wacht echter nog steeds op een interview waarin hij PSG voor alles bedankt."

De inmiddels veertigjarige Zlatan heeft in het verleden veel betekend voor de Parijzenaren. De Zweed maakte in 180 wedstrijden 156 doelpunten en won twaalf prijzen, waaronder vier keer het kampioenschap in de Ligue 1.

Momenteel speelt de routinier in Italië bij AC Milan. De Italianen strijden dit jaar volop voor het kampioenschap en Ibra gaf recentelijk aan niet te vertrekken voor hij een prijs met Milan heeft gewonnen. Ibracadabra is momenteel herstellende van een achillespeesblessure.